Mitt Provence

Kristina Svensson

De allra bästa tipsen till vackra Provence!

Provence är den perfekt blandningen av fina städer, charmiga byar och storslagen natur som länge lockat resenärer. Upptäck alla guldkorn i regionen med Kristina Svenssons personliga och fullspäckade guide Mitt Provence. Hon visar vägen till de bästa restaurangerna och sevärdheterna samt tipsar om vackra vandringsleder och mysiga bouleplaner.

Oavsett om du är sugen på att upptäcka Frankrikes näst största stad Marseille, satsa på en mer aktiv semester med vandring och cykling eller om du vill spela boule och äta gott på restauranger guidar Kristina Svensson dig med säker hand genom regionen. Här får du veta mer om vinerna som gjort Provence känt och var du hittar de bästa vingårdarna.

Mitt Provence är en guide som passar lika bra för förstabesökare som trogna återbesökare. I boken blandas tips av kända sevärdheter med gömda skatter, allt för att ge dig som läsare så unik och genuin upplevelse av regionens unika atmosfär. Guiden är rikt illustrerad med nytagna foton och praktiska kartor.

Svenska frankofilen Kristina Svensson har tidigare skrivit den uppskattade guideboken Mitt Nice. På annat förlag har hon utkommit med boken Strövtåg runt Antibes.

Bläddra gärna i ett smakprov här!

Röster om boken: 

»Färgsprakande fotografier, ett engagerat berättande och ett innehåll som lockar läsaren bort från allfarvägarna gör att den förtjänar en stor läsekrets bland Sveriges alla Provenceälskare.« Bibliotekstjänst

Om författaren

Kristina Svensson

Kristina Svensson

Kristina Svensson är skribent och vetenskapskommunikatör. Sedan 2009 bor hon delar av året i Antibes och utforskar franska Rivieran med kameran i hand. Hennes favoriter är att besöka charmiga medeltida byar, vandra i storslagen natur och handla säsongens frukt på närmaste marknad. Hon har tidigare skrivit den uppskattade reseguiden Mitt Nice. 2017 är hon aktuell  Läs mer »

Mitt Provence Läs ett smakprov
TitelMitt Provence
FörfattareKristina Svensson
Boktyp
Ämne
ISBN9789187239632
Sidantal216
Utgiven2017
IllustreradRikt illustrerad med färgfoton och kartor
Pris198 kr