Beslutshandboken

Mikael Krogerus, Roman Tschäppeler

Din bästa guide till smart tänkande!

De flesta av oss återkommer ofta till samma frågor: Vad vill jag? Och hur kan jag uppnå det? Hur kan jag leva bättre och arbeta mer effektivt?

Beslutshandboken är ett smart och roligt verktyg som hjälper dig att se klarare på dina problem och att fatta rätt beslut. Det kan gälla allt från att dra upp riktlinjerna för ett föredrag eller bedöma en affärsidé till att helt enkelt lära känna dig själv bättre.

I denna internationella bästsäljare hittar du de femtio bästa modellerna för beslutsfattande som används på olika ledarskapskurser världen över. Boken innehåller både välkända modeller såsom Eisenhower-matrisen, men även mindre namnkunniga såsom den schweiziska ost-modellen. Modellerna är samlade under kategorier såsom ”Hur man förbättrar sig själv” och ”Hur man gör andra människor bättre”. Denna lilla eleganta bok är din bästa guide till att tänka smartare!

Om författarna

Mikael Krogerus

Mikael Krogerus

Mikael Krogerus, född 1976 i Stockholm, är finsk medborgare och uppväxt i Sverige och i Tyskland. Han studerade statsvetenskap vid Freie Universität i Berlin och fullbordade sina studier år 2003 på Kaospilotskolen i Danmark. Han började arbeta för ungdoms-tv-programmet Chat the Planet i New York och var från år 2005 redaktör på Neue Züricher Zeitungs  Läs mer »

Roman Tschäppeler

Roman Tschäppeler

Roman Tschäppeler, född 1978 i Bern i Schweiz, har arbetat på den schweiziska tankesmedjan BrainStore och grundade som tonåring ett kulturcentrum. År 2003 fullbordade han sina studier på Kaospilotskolen i Danmark och arbetade fram ett stort antal kokböcker åt en känd schweizisk kock, som han också är manager åt. År 2004 grundade han kommunikationsbyrån ”guzo”,  Läs mer »

Beslutshandboken Läs ett smakprov
TitelBeslutshandboken
FörfattareMikael Krogerus, Roman Tschäppeler
Boktyp
ISBN9789187239045
Sidantal176
Utgiven2013
ÖversättareOle Andersson
OmslagAnders Enquist
Pris139 kr