Arbetslös men inte värdelös

Så behåller du din självkänsla som arbetssökande

Beate Möller, Nina Jansdotter

Frågorna som uppstår när man plötsligt står utan jobb är många, och ofta helt oväntade. Vad kommer hända med min ekonomi? Hur kommer personer i min närhet att reagera? Hur behåller jag min framtidstro och min självkänsla?

Beate Möller har varit arbetssökande. Hon har deltagit i ett antal kurser i jobbsökande, men saknat det mer djupgående perspektivet: Hur påverkas du som människa av att vara arbetssökande? Och hur behåller du din självkänsla under tiden? Många människor som hon har träffat i samma situation har känt likadant. Resultatet av denna viktiga frågeställning blev en bok, som Beate skrivit tillsammans med Nina Jansdotter, coach och beteendevetare.

Arbetslös men inte värdelös hjälper dig att hantera de tankar och känslor som du kan drabbas av medan du söker arbete. Egna erfarenheter kombineras med fakta och intervjuer med människor som varit arbetssökande under längre tid. Genom denna lärorika läsning, fylld av praktiska övningar, stärks din självkänsla och gör dig redo för framgång i arbetslivet.

Om författarna

Beate Möller

Beate Möller

Beate Möller bor i Stockholm. Beate har ett stort intresse för personlig utveckling. Det har lett till en coachutbildning. Utöver det har Beate en informatörs- och marknadsekonomisk utbildning. Hon är en driven person med ett starkt intresse för samhällsfrågor. Skriver regelbundet krönikor, och hon är medförfattare till boken Arbetslös men inte värdelös. Besök gärna Beate Möllers  Läs mer »

Nina Jansdotter

Nina Jansdotter

Nina Jansdotter bor i Lund och har en beteendevetenskaplig examen. Hon syns ofta i press som taleskvinna för frågor inom karriär och personlig utveckling samt sociala medier som hon numera brinner extra mycket för. Hon är en av dem som har störst nätverk på Facebook där hon väldigt aktivt kommunicerar med sina följare som många  Läs mer »

Arbetslös men inte värdelös Läs ett smakprov
TitelArbetslös men inte värdelös: Så behåller du din självkänsla som arbetssökande
FörfattareBeate Möller, Nina Jansdotter
Boktyp
ISBN9789187239113
Sidantal200
Utgiven2013
OmslagCurt Designbyrå
Pris169 kr